Termeni si conditii

Site-ul www.rolicitatii.ro este proprietatea SC TENDER SERVICE SRL. Accesul la serviciul ROLICITATII se face pe baza de utilizator si parola. Parola ofera utilizatorului dreptul de a vizualiza textul anunturilor prin intermediul interfetei de utilizare furnizate de TENDER SERVICE.

Orice alta metoda de acces la aceste servicii este considerata ilegala.

Sunt interzise:

  • Folosirea in scop comercial a continutului site-ului.
  • Transferul, introducerea, modificarea sau stergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la aceste date.

Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare atrage raspunderea in conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 si ale Legii nr. 161/2003.

Continutul site-ului are caracter pur informativ fara a se substitui publicatiilor oficiale, neputand fi folosit ca baza legala pentru nici o actiune/demers in fata tertilor.

SC TENDER SERVICE SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continutul site-ului si informatiile reale. (ex. erori existente in sursele de informare: ziare, site-uri, alte publicatii, etc.)

SC TENDER SERVICE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube aparute ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a site-ului, indiferent de natura acestora.

Utilizarea serviciilor oferite in cadrul site-ului, implica acceptarea neconditionata din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a acestora.

Utilizatorii isi exprima acordul pentru a primi din partea www.rolicitatii.ro si a partenerilor sai e-mailuri de notificare / informare.

Prin inregistrarea in aplicatie, utilizatorul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC TENDER SERVICE SRL, precum si pentru prelucrarea acestor date in scop de marketing direct si/sau in scop statistic.

Datele personale si ale companiei utilizatorului puse la dispoziţia furnizorului de către acesta vor fi centralizate in baza de date a furnizorului, acesta avand posibilitatea de a le utiliza in scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor datefirme.ro, cum ar fi:
    a. procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului
    b. prestarea serviciilor si oferirea produselor datefirme.ro
    c. facturare
    d. soluţionarea cererilor sau a reclamaţiilor utilizatorului
    e. realizarea studiilor de piaţă şi de produs şi marketingul produselor şi serviciilor datefirme.ro şi ale companiilor partenere.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC TENDER SERVICE SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. …….. la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.

Utilizatorul are drept de acces, de interventie si de opozitie asupra datelor personale, aceste drepturi putand fi exercitate in conformitate cu dispozitiile art.13, 14, 15 din Legea 677/2001. In scopul exercitarii acestor drepturi, participantul poate trimite in atentia SC TENDER SERVICE SRL o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, urmand ca in termen de 15 zile de la primirea acesteia sa-i fie comunicate in scris informatiile solicitate si, daca este cazul, masurile luate.

SC TENDER SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a schimba continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin aplicabile din momentul in care au fost facute publice prin inscrierea lor pe acest site si nu au caracter retroactiv.